Způsob ohřevu/Trvanlivost

Návod k ohřevu v mikrovlnné troubě

  1. Zkontrolujte bílou etiketu na krabičce – vždy na ní najdete přesné časy ohřevu pro hlavní chod a pro přílohu.

  2. Propíchněte horní fólii – na obou stranách misky (u hlavního chodu i přílohy).

  3. Vložte celé jídlo do mikrovlnné trouby a nastavte čas pro přílohu.

  4. Po uplynutí času vyjměte krabičku, oddělte přílohu (ideálně odstřihnutím přepážky).

  5. Přílohu odložte stranou a vraťte hlavní chod do mikrovlnky.

  6. Dohřejte hlavní chod podle času uvedeného na etiketě.

  7. Po ohřevu opatrně sejměte fólii, promíchejte a můžete podávat.

 

 

 

 

Ohřev na sporáku

  • Jídlo lze ohřívat také v hrnci nebo na pánvi na sporáku.

  • Doba ohřevu není pevně daná – řiďte se tím, aby bylo jídlo dobře prohřáté podle vaší preference.

Trvanlivost a skladování

  • Chlazená jídla mají trvanlivost 3 dny od dodání.

  • Je nutné je uchovávat v lednici při teplotě  4 °C.

  • Mražené polévky je potřeba uložit do mrazáku nastavený na –18 °C.